Klockor

ARMBANDSUR


Vi har ett brett sortiment av märkes- och mode- klockor. Du hittar exklusiva varumärken som Raymond Weil, Certina och Tissot. Kvalitetsur från Schweiz som tål lite mer. Vi är också stora på Seiko, alltid med de senaste lösningarna på urverk. Några exempel är Solar som laddas med solljus, Perpertual Calender som håller reda på datum och skottår eller Kinetic där du slipper batteri byten.

Massor av modemärken där du hittar det senaste från bla Michael Kors, CK, Swiss Military, G-shock, Diesel, Ingersoll, Gant, Skagen.

Vi erbjuder alltid senaste mode såväl som hög kvalitet.

ÖVRIGA UR

Du hittar även ett urval av väggur från tex. Leff och Seiko hos oss. Eller varför inte vakna till tuffa väckarur från Oregon Scientific som lyser i taket med både temperaturer och tid. Vi har väckarur som passar alla smaker. Du hittar även termometrar samt barometrar hos oss.


Verkstad

Att se en urmakare utföra sitt hantverk är fascinerande! En normal service kan ta hela 6 timmar. Men det finns också ett antal hundra komponenter att gå igenom på armbands ur. För hand! Hos oss får du ditt ur reparerat vare sig det är ett golvur, väggur, fickur eller armbandsur.

Fredrik är urmakare och har tagit Gesällbrev och han gör allt för att din klocka får bästa möjliga omvårdnad. Att ha direkt kontakt med din urmakare är ett stort plus och framför allt ges det möjlighet att garantera ett bra arbete.


Smycken

Vi har klassiska smycken ifrån Skagen som visar när dansk design är som bäst. Calvin Klein smycken som är av lite modernare design i renaste stål samt lite coolare herr accessoarer i märket Diesel eller Fossil.


Delbetala

Betala månaden efter eller dela upp din betalning – helt utan räntor och avgifter!
Läs mer här


DW Fossil gshock gul ingersoll triwa Swiss garmin Casio certina Calvin Clein Diesel Gant Michael kors raymondweil Seiko Skagen Tissotl Tissotl
Våra omdömen
Svenssons ur & optik   Storgatan 38   311 31 Falkenberg   Tel. 0346-105 18   info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy