Klockor

 
Vi har något för alla smaker

 

ARMBANDSUR


Vi har ett brett sortiment av märkes- och mode- klockor. Du hittar exklusiva varumärken som Raymond Weil, Certina och Tissot. Kvalitetsur från Schweiz som tål lite mer. Vi är också stora på GARMIN aktivitetsklockor i världsklass. Ha koll på din puls eller GPS när du tränar. Få notifikationer såsom sms, samtal, glukosvärde mm. Man kan även betala eller lyssna på Spotify med GARMIN.
Seiko, alltid med de senaste lösningarna på urverk. Några exempel är Solar som laddas med solljus, Perpertual Calender som håller reda på datum och skottår eller Kinetic där du slipper batteri byten.

Massor av modemärken där du hittar det senaste från bla Michael Kors, Daniel Wellington, Swiss Military, G-shock, Lorus, Triwa, Gant. Vi har även barnklockor från GUL eller Gant.
 

Vi erbjuder alltid senaste mode såväl som hög kvalitet.

ÖVRIGA UR


Du hittar även ett urval av väggur från tex. Leff och Seiko hos oss. Eller varför inte vakna till tuffa väckarur som lyser i taket med både temperaturer och tid. Vi har väckarur som passar alla smaker. Du hittar även termometrar samt barometrar hos oss.
 
 

Verkstad


Att se en urmakare utföra sitt hantverk är fascinerande! En normal service kan ta hela 6 timmar. Men det finns också ett antal hundra komponenter att gå igenom på armbands ur. För hand! Hos oss får du ditt ur reparerat vare sig det är ett golvur, väggur, fickur eller armbandsur.

Fredrik är urmakare och har tagit Gesällbrev och han gör allt för att din klocka får bästa möjliga omvårdnad. Att ha direkt kontakt med din urmakare är ett stort plus och framför allt ges det möjlighet att garantera ett bra arbete.
 
 

Delbetala


Betala månaden efter eller dela upp din betalning – helt utan räntor och avgifter!
Läs mer här
DW gshock gul triwa Swiss garmin Casio certina Gant Michael kors raymondweil Seiko Tissotl

Våra omdömen