OPTIK


Boka tid för synundersökning HÄR

Beställ linser HÄR


 

Glas

Marknaden svämmar över av glasögonglas och det är svårt som konsument att veta vad du får för glas i dina glasögon. Vi arbetar till största delen med högkvalitet-glas från Essilor och Rodenstock men löser givetvis det kunden vill ha på bästa sätt.

Vilken typ av glas vill du ha?
Vilket material?
Skall det vara plastglas, mineralglas eller polykarbonatglas?
Sedan kanske eventuella ytbehandlingar?
Vilken färg?
osv. osv.

Det är många frågor men allt detta hjälper vi dig med att ta fram på bästa sätt så fort Du gjort din synundersökning.

Alla glas tillverkas och görs efter dina önskemål och behov. Allt för att dina glasögonglas ska bli så tunna, lätta och vackra som möjligt. Såväl progressiva, bifokala eller enkelslipade glas. Givetvis kan vi tillhandahålla glas i billigare prisklasser om du av någon anledning hellre vill ha det.

Läs vidare på www.essilor.se eller www.klarsynt.se

 

Våra bågar

Glasögonbågar är ju en accessoar som talar om vem just DU är. De ska passa dig, både vad det gäller form och färg.

Vi arbetar med många av dom stora modehusen, som har världens bästa formgivare. Bågarna vi säljer finns i alla prisklasser med den bästa designen. Moscot, Tom Ford, Örgreen, Gucci, Hackett, Vasuma, GÖTTI, Blackfin, Skaga, Pilgrim, Silhouette, Ray-Ban, Oakley m.m. Samt att vi även jobbar med en hel del andra små, spännande kollektioner som gör att du kan hitta din unika båge! Vi har även barnbågar i ett läckert sortiment.

Att hitta en passande båge är vår utmaning, inga centrala inköp utan allt handplockas direkt ur kollektionerna, vilket ger ett unikt sortiment för Svenssons Ur & Optik. Vi har dessutom utbildning i färg och formlära och kan därför hitta det allra bästa för dig!


Kontaktlinser

Idag finns kontaktlinser för nästan alla typer av synfel. Har du inga linser innan, börjar man med att göra en nytillpassning. Då får du tillpassat ett par månadslinser eller dagslinser och lär dig hur du gör när du sätter i resp. tar ur linsen.

Du får skötselprodukter och självklart nya linser om du tar sönder någon lins under provmånaden. Efter det kan du köpa nya månadslinser eller om du hellre vill ha dagslinser, eller dygnetrunt-linser så tittar vi på det, allt för att anpassa den bästa lösningen för dig. Vill du kanske ha färgade linser utan styrka?

Vi börjar alltid med en nytillpassning, vilket är mycket viktigt för att få rätt lins som inte skadar dina ögon. Hos optikern är du alltid i trygga händer och kan få hjälp omgående om det skulle behövas. Vi har två optiker på plats vilket gör att vi kan hålla en hög servicegrad.

Linsbobxen är ett sätt att få dina linser hem i brevlådan en gång i månaden eller beställ snabbt o lätt här på hemsidan om du är kund hos oss.

 

Solglasögon

Idag är solglasögon en viktig modeaccessoar. Tom Ford, GUCCI eller Moscot har fantastiska kollektioner. Naturligtvis har vi även solglasögon från klassiska Ray-Ban med de välkända G15 glasen, som är ett härdat, reptåligt mineralglas. Allt för högsta komfort. Återigen är deras klassiska modeller som ”Wayfare” och ”Club Master” hetare än någonsin…

OAKLEY har vi till den lite mer aktiva kunden. Sportiga wrap around bågar som sitter som en handske vid all sorts träning eller på havet.

Polaroid har en stor kollektion för alla smaker och plånböcker. Men alltid med bra glas som skyddar dig mot farliga UV-strålar. Vi har även solglasögon till barn i bra kvalitet och till vettigt pris.

Till alla glasögon ingår en försäkring mot all skada läs mer om SYN-TRYGG 

 

Verkstad

När du kommer till oss och vill göra en synundersökning skall du veta att vi endast har Legitimerade optiker. Det är endast en Legitimerad Optiker som har Kontaktlinsbehörighet som får tillpassa och tillhandahålla kontaktlinser.

När vi noga undersökt dina ögon är det dags att prova ut linser eller hitta den rätta bågen. Att hitta rätt båge är något vi lägger stor vikt vid med hjälp av vår kunniga personal. Vi slipar sedan glasen i vårat eget glassliperi och passar in dem i bågen, allt under samma tak.

Detta för att nå bästa resultat och kunna jobba så nära kunden som möjligt. Vi hjälper dig att få bästa resultat från

Vi tillhör KlarSynt, läs mer på KLARSYNT.SE

 

Delbetalning

Betala månaden efter eller dela upp din betalning – helt utan räntor och avgifter
Läs mer här

Gant Munic Pilgrim gotti Skaga Tomford etnia hackett orgreen Vasuma ray ban silouette moscot metro gucci blackfin time oakley yng

Våra omdömen