Air-Otix-Toric
Air Otix Toric
Air Optix for Astigmatism från linstillverkaren CIBA Vision är en av de toriska månadslinser som släpper igenom mest syre till ögonen. För att korrigera astigmatism (ett vanligt förekommande brytningsfel) behöver du toriska linser som Air Optix for Astigmatism. Med sina tunna kanter är Air Optix for Astigmatism dessutom linser som ger komfort av bästa slag. När det gäller toriska linser är det av största vikt att de sitter bra på ögonen för att motverka symptom av suddig syn. Air Optix for Astigmatism är utformad till att ligga stabilt i ögonen, och kan därför leverera bra och jämn synskärpa hela dagen.

Air Optix for Astigmatism från CIBA Vision är toriska månadslinser som gör ditt linsbärande bekvämt och naturligt. Med sina återfuktande egenskaper har Air Optix for Astigmatism blivit väldigt populär. Air Optix for Astigmatism låter helt enkelt dina ögon andas och må bra. Air Optix for Astigmatism är därför ett utmärkt val för dig som vanligt vis lider av trötta ögon mot slutet av dagen.

Air Optix for Astigmatism är tillverkade i ett toppmodernt silikonbaserat material som släpper igenom 6 gånger så mycket syre i jämförelse med traditionella toriska linser. Det här är med andra ord linser som andas fantastiskt bra, och risken för att drabbas av irriterade ögon är därmed kraftigt minimerad.

Pris: 640 kr

st

Svenssons ur & optik   Storgatan 38   311 31 Falkenberg   Tel. 0346-105 18   info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy
Svenssons ur & optik
Storgatan 38
311 31 Falkenberg

Tel. 0346-105 18
info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy