Air Optix Aqua multifocal
Air Optix Aqua multifocal
Air Optix Aqua Multifocal är progressiva linser från tillverkaren Ciba Vision som låter dig med presbyopi se klart och skarpt på alla avstånd. Air Optix Aqua Multifocal kan både användas som månadslinser eller som dygnetruntlinser i upp till sex dygn, var dock alltid noggrann med att följa din optikers ordinationer gällande vilken bärtid som passar just dina ögon.

Det beräknas att mer än en miljard människor lider av tillståndet presbyopi, som även kallat åldersynthet och vanligtvis uppstår hos människor i 40-årsåldern. Det kan ta sig uttryck i svårigheter att fokusera på närliggande föremål eller att ha svårt att se i dåligt belysta miljöer. Med Air Optix Aqua Multifocal får du linser som korrigerar denna synförändring och gör att du kan se bra på nära håll, på avstånd och allt däremellan.

Air Optix Aqua Multifocal är tillverkade i ett toppmodernt silikonbaserat material som släpper igenom fem gånger så mycket syre jämnfört med vanliga mjuka linser. Vilket gör att det här är progressiva linser som andas fantastiskt bra och risken för att drabbas av irriterade ögon är kraftigt reducerad. Air Optix Aqua Multifocal är också utrustade med teknologin Aqua Moisture System som ger ökad fuktighet, vilken gör att det här är linser som känns behagliga att bära hela din aktiva dag. Med Air Optix Multifocal kan du som lider av presbyopi fortsätta leva ett aktivt liv, progressiva linser som Air Opti Multifocal ger dig till skillnad från läsglasögon total rörelsefrihet.

Pris: 820 kr

st

Svenssons ur & optik   Storgatan 38   311 31 Falkenberg   Tel. 0346-105 18   info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy
Svenssons ur & optik
Storgatan 38
311 31 Falkenberg

Tel. 0346-105 18
info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy