Air-Optix-Aqua
Air Optix Aqua
Air Optix Aqua från Ciba Vision är månadslinser som gör ditt linsbärande bekvämt och naturligt. Air Optix Aqua låter dina ögon andas och må bra.

Air Optix Aqua är en vidareutveckling av den populära Air Optix som uppgraderats med förbättrad komfort. Du som tidigare använt Air Optix behöver inte göra en ny tillpassning för att börja använda Air Optix Aqua. Det går även att använda Air Optix Aqua som dygnetruntlinser i upp till 6 dygn, du bör dock alltid följa din optikers ordination om vad som passar just dina ögon.

Air Optix Aqua är tillverkade i ett toppmodernt silikonbaserat material som släpper igenom fem gånger så mycket syre jämnfört med vanliga mjuka linser. Det här är med andra ord linser som andas fantastiskt bra, och risken för att drabbas av irriterade ögon är därmed minimerad. Air Optix Aqua är utrustad med en teknologi kallad Aqua Moisture System som ser till att linserna håller sig fuktiga och bekväma. Med sina återfuktande egenskaper är Air Optix Aqua ett perfekt val för dig som på kvällarna ofta lider av trötta- och torra ögon.

Pris: 410 kr

st

Svenssons ur & optik   Storgatan 38   311 31 Falkenberg   Tel. 0346-105 18   info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy
Svenssons ur & optik
Storgatan 38
311 31 Falkenberg

Tel. 0346-105 18
info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy