Acuve-Oasys-sf
Acuve Oasys sf
För 2 veckor.

Acuvue Oasys från Johnson & Johnson är kontaktlinser kan användas dagligen i två veckor eller som dygnetruntlinser i en vecka. Rådfråga din optiker om vilket bärschema som är lämpligt för just dig och dina ögon.

För dig som vanligtvis blir trött i ögonen av att använda kontaktlinser kan Acuvue Oasys vara ett bra alternativ. På samma sätt är Acuvue Oasys ett utmärkt val för dig som spenderar mycket tid framför en datorskärm. När du tittar på en skärm blinkar du inte lika ofta, då kan dina ögon lätt bli torra om du inte har fuktgivande linser som Acuvue Oasys. Även för dig som vistas mycket i varma och torra miljöer är Acuvue Oasys ett bra alternativ. Acuvue Oasys är med sina fuktgivande egenskaper ett utmärkt val för dig med ögon som vanligtvis känns trötta och torra när du använder kontaktlinser.

Acuvue Oasys är tillverkad av ett silikon hydrogel som låter dina ögon andas. Vilket innebär att dessa linser släpper igenom mycket syre så att dina ögon kan hålla sig friska och vita. Acuvue Oasys är också utrustad en fuktighetsbevarande teknologi som heter Hydraclear, den gör att dina ögon känns fuktiga och fräscha hela dagen. Acuvue Oasys har dessutom ett utmärkt UV-skydd som skyddar dig från en stor del av solens farliga strålning.

Pris: 300 kr

st

Svenssons ur & optik   Storgatan 38   311 31 Falkenberg   Tel. 0346-105 18   info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy
Svenssons ur & optik
Storgatan 38
311 31 Falkenberg

Tel. 0346-105 18
info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy