Proclear Toric
Proclear Toric
Proclear Toric från kontaktlinstillverkaren CooperVision är toriska månadslinser som korrigerar din astigmatism och som känns behagliga hela dagen. För dig som vanligtvis får problem med torra ögon när du använder linser kan Proclear Toric därför vara ett bra alternativ. Proclear Toric är nämligen utrustad med CooperVisions patenterade PC Technology. Det är en teknologi som gör att vattenmolekyler blir en del av själva linsen, vilket skapar ett naturligt motstånd mot torrhet.

Proclear Toric korrigerar inte bara din astigmatism, de ger dig även komfort av bästa slag. För att du ska kunna trivas med dina linser krävs det att de är sköna, och på det området levererar Proclear Toric. Det här är toriska linser som håller sig 96% fuktiga under hela dagen. Proclear Toric är designad till att behålla fukt under en hel dag och passar därför särskilt bra för linsbärare som spenderar mycket tid framför en datorskärm eller vistas i miljöer med torr luft.

Lider du av astigmatism är det väldigt viktigt att dina linser sitter stabilt på dina ögon. Detta för att de ska kunna hantera symptom som suddig syn. Proclear Toric är designad till att sitta stabilt, och kan därför leverera skarp och klar synskärpa hela dagen. Med Proclear Toric har CooperVision levererat toriska linser som är riktigt bekväma.

Pris: 650 kr

st

Svenssons ur & optik   Storgatan 38   311 31 Falkenberg   Tel. 0346-105 18   info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy
Svenssons ur & optik
Storgatan 38
311 31 Falkenberg

Tel. 0346-105 18
info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy