Biofinity-Toric
Biofinity Toric
Biofinity Toric är toriska dygnetruntlinser som ger hälsosamma och vita ögon.

Biofinity Toric från Coopervision är toriska dygnetruntlinser som också kan användas som månadslinser. Med Biofinity Toric korrigeras din astigmatism samtidigt som dina ögon njuter av högklassig komfort. Att bära dessa dygnetruntlinser känns tack vara deras perfekta balans och höga halter av syre lika naturligt som att inte bära några linser alls. Genom att Biofinity Toric behåller så mycket fukt i linsen minimeras dessutom risken för att du ska drabbas av torra ögon.

Med Biofinity Toric ges du friheten att bära linser på ditt sätt. Antingen använder du dem som dygnetruntlinser eller så kan du använda dem som traditionella månadslinser. Du kan dock känna dig säker på att Biofinity Toric levererar den komfort du eftersöker, oberoende av vilken tid på dygnet det handlar om.

Biofinity Toric är tillverkade av det unika materialet Aquaform, som gör att stora mängder syre strömmar genom dessa linser och når dina ögon. Vilket gör att dina ögon blir friskare och vitare. Biofinity Toric är också utrustad med den stabilitet som krävs av toriska linser. Som linsanvändare med astigmatism är det viktigt att dina kontaktlinser sitter stabilt på ögonen för att kunna möta symptom som suddig syn. Biofinity Toric har en avancerad design som gör att de alltid hittar rätt position i ögat.

Dessa dygnetruntlinser har även starkt fuktgivande egenskaper, och är utrustade med avancerad teknik för att de ska kunna behålla sin fuktighet hela dygnet. Biofinity Toric håller sig därför behagligt mjuka och flexibla dygnetrunt.

Pris: 640 kr

st

Svenssons ur & optik   Storgatan 38   311 31 Falkenberg   Tel. 0346-105 18   info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy
Svenssons ur & optik
Storgatan 38
311 31 Falkenberg

Tel. 0346-105 18
info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy