Biofinity
Biofinity
Biofinity från Coopervision kan både användas som dygnetruntlinser och månadslinser. Att bära Biofinity upplevs lika naturligt som att inte bära några linser alls. Biofinity släpper igenom så pass mycket syre till dina ögon att du kan sova med dem i. Genom att Biofinity behåller så mycket fukt i linserna minimeras dessutom risken för att drabbas av torra ögon.

Med sin exceptionella andningsförmåga ger Biofinity dig friheten att bära linser på ditt sätt. Du kan känna dig trygg i vetskapen om att Biofinity levererar den komfort du förväntar dig av dina linser, oberoende av vilken tid på dygnet det handlar om. Dygnetruntlinser som Biofinity gör ditt liv enklare och ger dig mer tid till annat.

Biofinity är tillverkade av det unika materialet Aquaform. Ett material som möjliggör att större mängder syre kan strömma genom dessa linser och nå dina ögon, vilket resulterar i att dina ögon blir friskare och vitare. Dessa avancerade dygnetruntlinser har också en hög vattenhalt och är utrustade med avancerad teknik för att kunna behålla fuktigheten hela dygnet. Biofinity är som resultat mjuka och flexibla dygnetrunt.

Pris: 450 kr

st

Svenssons ur & optik   Storgatan 38   311 31 Falkenberg   Tel. 0346-105 18   info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy
Svenssons ur & optik
Storgatan 38
311 31 Falkenberg

Tel. 0346-105 18
info@svenssonsuroptik.se   Integritetspolicy